Logo Starline

Cases

De bouw van een zwembad

Ervaar het ultieme zomergenot met onze professionele zwembadinstallaties! Ons team van experts zorgt voor een vlekkeloze installatie, van het design tot het aansluiten van de watersystemen. Maak van je dromen werkelijkheid met een eigen zwembad in je tuin!

In drie fasen

Van planning en ontwerp tot bouw en afwerking, toont Starline Midden haar toewijding aan het leveren van hoogwaardige zwembaden die voldoen aan de wensen van hun klanten en jarenlang plezier en ontspanning bieden.

Placeholder

Fase 1

Planning en Ontwerp

Het begin van het project voor Starline Midden om een prachtig zwembad te bouwen, begint met zorgvuldige planning en ontwerp. Deze cruciale fase vormt de basis voor het succes van het hele project. In deze fase werkt het Starline-team nauw samen met de klant en architecten om de wensen en eisen te inventariseren. We overwegen factoren zoals de grootte van het zwembad, de locatie, het ontwerp, het budget en eventuele specifieke functies zoals bijvoorbeeld een zweminstallatie (tegenstroominstallatie).

Een team van ontwerpers en technici van Starline Midden werkt samen met tekenaars en architecten om gedetailleerde plannen te maken die voldoen aan de wensen van de klant en voldoen aan de bouwvoorschriften. Deze plannen omvatten niet alleen de lay-out van het zwembad, maar ook de selectie van materialen, de filtratie- en circulatiesystemen en andere technische aspecten die nodig zijn voor een goed functionerend zwembad.

Fase 2

Bouw en Installatie

Met de plannen op hun plaats begint de tweede fase van het project: de daadwerkelijke bouw en installatie van het zwembad. Starline Midden heeft een ervaren team van installateurs die de expertise en vaardigheid hebben om dit deel van het project uit te voeren.

Het installeren van de watercirculatiesystemen, de verwarming, filtratie, verlichting en eventuele speciale functies gebeurt in deze fase. Starline Midden zorgt ervoor dat alles nauwkeurig wordt afgesteld om een optimaal functionerend zwembad te garanderen.

Placeholder

Fase 3

Afwerking en Oplevering

Na de bouw en installatie van het zwembad komt de laatste fase, die draait om afwerking en oplevering. In deze fase worden (vaak in samenwerking met hoveniers) de laatste details verzorgd, zoals het aanbrengen van de zwembadrand en de bestrating rondom het zwembad.

Het Starline-team voert grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat het zwembad perfect is afgewerkt en voldoet aan alle normen. We testen ook alle systemen, zoals de filtratie, desinfectie, verwarming en verlichting, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert voordat we het project opleveren.